+46 325-317 00 info@centramec.com

Sommaren är äntligen här och vi på Centramec vill passa på att önska alla våra kunder och samarbetspartners en glad sommar och tacka för en fantastisk vår! Trots utmaningarna i världen har våren passerat i rasande fart med många uppdrag och spännande projekt. Vi ser fram emot att fortsätta leverera innovativa och hållbara produkter och lösningar som ökar värdet för våra kunder.

Vecka 28-31 går vi på sommarledigt, och hoppas att vädret levererar ökat värde för våra lediga dagar.

SOMMARLEDIGT VECKA 28-31

Behöver ni hjälp under sommaren finns det alltid någon som svarar när ni ringer oss på 0325-317 00.


Sommartips från Centramec!

Stunder på stranden, promenader genom parken och tid med nära och kära – så tänker vi ta vara på sommarledigheten. Ta hand om er och ladda batterierna inför hösten. Dosera rätt mängd, försök hålla rätt temperatur, transportera (er) skonsamt och återvinn ert plastspill även utanför jobbet! 😉

Temperering & kyla

Tempereringsaggregat och centrala ­anläggningar för kylning och temperering av bearbetningsmaskiner och verktyg.

Under sommarledigheten plockar vi fram AC:n och bordsfläkten för att få behaglig temperatur. Ett dopp i sjön är också ett bra alternativ för att reglera temperaturen under varma dagar!

Granuleringskvarn

Med en granuleringskvarn, in-line, central­kvarn, ingötskvarn eller bearbetningsmaskin från Centramec i produktionen kan du ta hand om ditt plastspill eller kassation.

Glöm inte ta hand om ditt plastspill även utanför jobbet, återvinn glasspappret och pizzakartongen för att bidra till en mer hållbar miljö!

Dosering

Centramecs gravimetriska-, volymetriska- och loss-in-weight system doserar tillsatsar med högsta precision.

Under sommarledigheten kan vi däremot tumma lite på precisionen, med lite för mycket god mat på grillen och en och annan oplanerad glass! Under ledigheten är det helt okej att ta det lite som det kommer!

Transportband & separeringsutrustning

Skonsam transport av detaljer med ­högkvalitativa transportband. ­Separeringstrummor och skruvseparatorer.

Även utanför jobbet är det bra att tänka på att transportera skonsamt. Oavsett var och hur du väljer att semestra – gör det i rätt hastighet. Sommarledigheten är ingen tid för stress!