+46 325-317 00 info@centramec.com

Vi behöver förstärka vårt Service Team och söker nu en erfaren servicetekniker!

Är du en självgående och problemlösande servicetekniker med kunskap inom el, mekanik och styr/regler? Här får du chansen att påverka din roll som Servicetekniker hos ett familjärt företag som arbetar med marknadens ledande varumärken.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du utföra förebyggande underhåll, felsökning och reparationer ute hos våra kunder inom framför allt plastindustrin. Att arbeta som servicetekniker hos Centramec innebär mycket eget ansvar. Du kommer bli en viktig medspelare i ServiceTeamet och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Arbetet består även av bokning, uppföljning och fakturering av servicearbeten mot våra kunder. I rollen ansvarar du också för teknisk telefonsupport mot kunder och internt inom Centramec. Tjänsten innefattar en heltidstjänst med egen servicebil och utrustning som krävs för arbetet som servicetekniker. Arbetet innebär resor inom Sverige och Norge.

Din profil

För att lyckas i rollen som servicetekniker behöver du ha förmågan att hitta lösningar på problem och du har ett genuint intresse för teknik. Vi söker dig som har en teknisk yrkesutbildning, gärna med el-kunskap, och har erfarenhet som servicetekniker inom svensk industri. Erfarenhet från plastindustrin är mycket meriterande. Som person är du driven och ansvarstagande, med en god moral och hög servicegrad. Du är företagets ansikte utåt.

Andra delar som vi gärna ser att du har erfarenhet av:

  • El-kunskap
  • Kunskap inom styr och regler
  • Datorvana i PC-miljö
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-kort

Vi erbjuder dig en intressant och dynamisk tjänst i en företagskultur med bra sammanhållning. Som en del i teamet är du med och påverkar utvecklingen av företaget framåt i hela kedjan med korta beslutsvägar. På Centramec jobbar vi tillsammans för att nå uppsatta mål. Löpande kompetensutveckling ligger i företagets intresse för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service.

Vi ser gärna att du bor i Anderstorp/Gislavedsområdet. Huvudkontoret är i Älvsered,  därför försöker vi anpassa med hemmakontor.

Låter tjänsten intressant?
Klicka här för att ansöka!

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna.
Mats Lindblad (Servicetekniker) mats.lindblad@centramec.com 0325-317 19 eller
Tobias Myrberg (VD), tobias.myrberg@centramec.com 0325-317 06.