+46 325-317 00 info@centramec.com

Vi söker en ritare med CAD-kunskaper som vill vara en del av ett växande företag inom svensk plast-, metall- och livsmedelsindustri.

 

Om tjänsten

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Du kommer att utgå från vårt kontor i Älvsered ca 1-2 dagar i veckan med möjlighet till distansarbete resten. Tjänsten innefattar även resande.

Din bakgrund

Vi söker en driven ritare med CAD-kunskaper till vårt team på Centramec. I tjänsten som konstruktör har du en omväxlande roll med mycket eget ansvar. Vi ser att du är en flexibel person som lätt kan flytta fokus och hantera flera projekt parallellt. Centramec är en komplett helhetsleverantör inom materialhantering till kunder inom bland annat plastindustri, metallindustri och livsmedelsindustri – där kraven på kvalitet och precision är höga.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom branschen, är strukturerad, noggrann och har ett grundläggande intresse för teknik. Du är positiv, lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du ska kunna rita modeller, läsa och förstå CAD-ritningar samt uppdatera och justera befintliga ritningar.

I rollen som konstruktör hos oss på Centramec erbjuds du ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i en stark tillväxtfas. VI ser gärna att du är strukturerad och intresserad av att driva projekt.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Om ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till: tobias.myrberg@centramec.com

Kontaktperson

Tobias Myrberg
För frågor om tjänsten kontakta oss på tobias.myrberg@centramec.com, 0709 329 152