+46 325-317 00 info@centramec.com

Centramec vill passa på och tacka er kunder som gör K-mässan till vad den är 💙

Det blev verkligen några fullspäckade dagar på K-mässan med många positiva känslor från både kunder och leverantörer.
Trots all oro i omvärlden och höga energipriser så var känslan positiv. Allt ont brukar ha något gott med sig brukar man säga, så är det nog i detta fall också. Ibland behöver man lite motgångar för att kunna göra något bra.
Mycket fokus ligger idag på recycling, biomaterial och energibesparing. Något som vi tillsammans med Rapid Granulat fick känna av under mässan.För er som inte kunde eller hade tid för att besök mässan så kommer några High Lights från oss!

Varma hälsningar från Tobias & Daniel!

 

Rapid Connection ger er möjlighet att koppla upp er kvarn och logga driftern och se energiförbrukningen i realtid. Mäta vibrationer och belastning gör också att man får kontroll över ev. besparingar och planering av underhåll. Ett enkelt sätt att hitta ev. besparingar. Kontakta oss så berättar vi mer!
TSM Opti-Flakes är en gravimetrisk blandare som ger er möjlighet att blanda ommalt material med hög output, fullkontrol och bra resultat. Kontakta oss så berättar vi mer!

Rapid Shredder Duo är en kompakt lösning med Rapids shredder och integrerat kvarnlösning. Rapids höga kvalitet och goda kunskaper för att mala material gör detta till en fantastiskt bra lösning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Plastic-System Tork DW-serie 
Ny funktion med integrerad värmeväxlare för energibesparing. Torrlufttorken med HoneyComb rotor för kontinuerlig daggpunkt. Kontakta oss så berättar vi mer!