+46 325-317 00 info@centramec.com

Vi söker en innesäljare som vill vara en del av ett växande
företag inom plast, metall och livsmedelsindustri!

 

Om tjänsten

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Du kommer att utgå från vårt kontor i Älvsered. Tjänsten innefattar även resande i Sverige och utomlands.

Din bakgrund

För rollen krävs att du har ett starkt driv att utveckla affärer och skapa kundnytta, gärna erfarenhet inom försäljning. Du är positiv, lösningsorienterad och har grundläggande teknisk förståelse och intresse. Som innesäljare hos Centramec blir du en del av vårt positiva team där du kommer få en omfattande introduktion och utbildning inom tjänsten. Centramec är en komplett helhetsleverantör inom materialhantering till kunder inom bland annat plastindustri, metallindustri och livsmedelsindustri – där kraven är höga på kvalitet och precision.

Dina uppgifter som innesäljare på Centramec kommer innebära att arbeta tätt tillsammans med våra säljare med allt från första kundkontakt, prospektering, offertskrivning, projektering och kundvård av befintliga kunder. Vi ser grundläggande kunskaper inom CAD som ett stort plus. Du kommer arbeta mot egen budget och har möjlighet att utvecklas och samarbeta med kunniga kollegor där vi tillsammans når nya framgångar för företaget. Du är nyfiken, strukturerad, noggrann och förtroendeingivande samt har en naturlig förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

I rollen som innesäljare hos Centramec erbjuds du ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i en stark tillväxtfas.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Om ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan till: tobias.myrberg@centramec.com

Kontaktperson

Tobias Myrberg
För frågor om tjänsten kontakta oss på tobias.myrberg@centramec.com, 0709 329 152