+46 325-317 00 info@centramec.com

Nu knyter vi ihop säcken för år 2021

Nu lämnar vi ännu ett år bakom oss. Vi vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett händelserikt år med många intressanta projekt och samarbeten. Nu tar vi snart lite julledigt på kontoret och laddar batterierna för ett ännu mer spännande 2022. Vi har mycket på gång och ser positivt på framtiden!

JULLEDIGT PÅ KONTORET:
23/12 t.o.m. 1/1

Behöver ni vår hjälp under jul och nyår finns det alltid någon som svarar när ni ringer oss på +46 325-317 00

Den perfekta julklappen – Ge dig själv mer tid

Låt oss på Centramec hjälpa er att effektivisera er produktion. Hos oss är varje kund unik och varje kunds situation speciell. Därför är våra leveranser skräddarsydda och vi är noga med att sätta oss in i förutsättningarna och utmaningarna hos varje kund innan projektstart. Vi har lång erfarenhet och kunskap från olika brancher, vilket gör att vi alltid känner ödmjukhet inför våra nya uppdrag.

Kan du slappna av under helgerna?

På Centramec jobbar vi året runt med att serva och underhålla  produktionsanläggningar enligt tillverkarnas rekommendationer för att produktionen ska fortsätta att rulla på felfritt, även när storhelger och röda dagar bryter mönstret i produktionen. Centramecs serviceorganisation består av ett nätverk av specialutbildade tekniker som inte bara utför planerad service utan även står beredda på akuta uppdrag. Vill du veta mer om vårt förmånliga serviceavtal? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Hög tid att tänka nytt

Julen är bara bakom knuten och snart stundar ett nytt år med nya idéer som ska förverkligas, nyheter som ska presenteras och problem som ska lösas. Har du en idé som inte fått rätt tid eller uppmärksamhet? Vi på Centramec har över 40 års erfarenhet av att mäta, dosera och transportera rätt mängd till rätt plats. Våra kunder sträcker sig från små plasttillverkare till världsledande koncerner. Med vår erfarenhet har vi under årens lopp utvecklat en egen produktionslinje som används vid transport och materialhantering. Hör av dig till oss så berättar vi mer.