+46 325-317 00 info@centramec.com

Vi växer och utökar vårt team med ytterligare en stjärna med fokus på service och underhåll.

Efter snart 17 år i plastbranschen med extrudering som expertområde känns det spännande att få komma till Centramec, säger Vernes Zulic som började sin nya tjänst på Centramec i mitten av April.
– Strängextruderad plast har varit min hemmaarena där jag under mina år jobbat som maskinoperatör med felsökning, problemlösning och verktygsunderhåll. Allt sammantaget har gett mig en bred kunskap och god förståelse. Jag har haft förmånen att jobba med intressanta projekt och flera produktionslinjer. Min förståelse och insikter om hur olika material beter sig beroende på vad som tillverkas är värdefull kunskap som kommer väl till pass på Centramec. Man kan säga att fingertoppskänsla vid maskininställning är något man jobbar sig till.
Mats Lindblad som är Centramecs serviceprofil säger att rekryteringen av Vernes är mycket positiv.
– Det märks att Vernes har en bred branscherfarenhet nu när vi är ute och besöker våra kunder.

Vernes – varför Centramec?

– Jag kände att det var dags att ta nästa steg och att det vore bra om min kunskap kunde nå fler. Centramec är ett tight team och står för sunda värderingar som är rätt för mig. De jobbar smart, har kunden i fokus och dessutom verkar de ha väldigt roligt tillsammans. Så valet var ganska enkelt! Dessutom kommer jag få jobba nära många av våra kunder med service och förebyggande underhåll.

Kunskap som ingen visste?

– Mycket pedagogisk och noggrann. Jag har lärt upp många medarbetare på mitt tidigare jobb inom extrudering på flera maskinlinjer. Jag har insikter om material, maskiner och varför saker och ting sker. Andra säger att jag har förmågan att förenkla det svåra och att kommunicera så att alla förstår. I grunden handlar det nog om att jag vill förstå hur saker och ting hänger samman – en superegenskap som inte många känner till.